ULAŞIM VE TAŞIMACILIK MERKEZ KARS FİRMALARI

Ulaşım ve taşımacılık

sektörüne ait

Merkez Kars firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (HEDİYE HARMANI)

    Karadeniz Mh. Eski Edirne Asfaltı Cd. Venezia Mega Outlet Küçükköy, Gaziosmanpaşa, İstanbul
    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA - KÜÇÜKKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.850 888 83 68
    Şirket Web Sitesi: www.hediyeharmani.com
    www.hediyeharmani.com "Bulduğunu değil, umduğunu al" sloganıyla yola çıkmış, yıllardır süre gelen klasik hediyelerden sıkılıp farklılık arayanlar için ve sevdiklerini sıra dışı hediyelerle sıra dışı mutluluk yaşatmak isteyenler için hazırlanmış bir alışveriş sitesidir.
    www.hediyeharmani.com bünyesinde 1500 den fazla ürün çeşidi bulunmaktadır, Kişiye özel tişört baskı, kupa baskı, plaket,oscar ödülü, madalya, yastık, ödül kupası, fotoğraflı anahtarlıklar, Fotoğraf değirmenleri, Fotoğraflı gece lambaları, Masa isimlikleri, Fotoğraflı sihirli ayna, Puzzle baskı başlıca ürünlerimiz arasında yer almaktadır. Aynı gün kargo sistemiyle çalışan firmamız, sevdiklerinizi bekletmeden hediyelerine kavuşmasını sağlamayı amaçlamıştır.
  • bahçelievler Çelikhan, Adıyaman
    ADIYAMAN - ÇELİKHAN
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Haziran 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 212 12 12
    Şirket Web Sitesi: www.sahıbınden.net
    günlük kiralık daire, günlük kiralık ev, günlük kiralık residence, günlük kiralık apart, günlük kiralık suite,
  • F. Çakmak Mah. 10625 Sokak No: 5 Karatay – KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.542 629 72 57
    Şirket Web Sitesi: www.otomatikkaplamatesisi.net
    PLASTECH;Konyada otomatik kaplama tesis kurulumu,yüzey kaplama tesisi,galvaniz kaplama tesisi,nikel krom kaplama tesisi,eloksal ve abs kaplama tesisi,fosfat ve kataforez kaplama tesisi kurulumu,tam otomatik çinko fosfat ve kataforez tesisi,otomatik metal kaplama tesisleri,otomatik abs kaplama tesisleri, otomatik kataforez kaplama tesisi, otomatik elektroforetik lak tesisi,otomatik eloksal tesisi, galvaniz çinko metal krom krom çinko plastik yüzey kaplama tesisi,kimyasal endüstriyel kaplama,elektro galvaniz bakır kaplama tesisi,çinko nikel kaplama tesisi,daldırma galvaniz kaplama tesisi,galvaniz daldırma tesisi,yüzey kaplama tesisi,full otomatik metal çinko kaplama tesisi,tam otomatik kaplama tesisi,galvanizleme tesisi kurmak istiyorum,tel elektro galvaniz kaplama tesisi,sıcak daldırma galvaniz kaplama tesisi,galvaniz tesisi kuran firmalar,otomatik kaplama tesisi fiyatları maliyeti,elektro galvaniz kaplama tesisi
  • Horozluhan Mah Öksüz Cad. No: 136 Selçuklu - KONYA Başarakavak, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - BAŞARAKAVAK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 678 82 66
    Şirket Web Sitesi: www.cngtanki.com
    BİRSAN; cng tankı,cng tankı imalatı,cng tankı fiyatı,cng tankı fiyatları,cng tankeri,cng tankeri imalatı,cng tankeri fiyatı,cng tankeri fiyatları,Likit (Sıvı) LPG Tankı ve Sıvı Doğalgaz Tankı (CNG) İmalat,cng tankı nedir,cng tüp fiyatları,cng tank fiyatları,cng dönüşüm sistemleri fiyatlarıdoğalgaz tankı fiyatları,kompozit tüp imalatı,CNG Kompozit Tankları, sıkıştırılmış doğal gaz tankı, sıkıştırılmış doğal gaz tankeri,
  • (SONER KIZILGÖZ)

    Dikmen Caddesi Ece Sokak No:3/B Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 479 31 21
    Şirket Web Sitesi: www.ankara-nakliyat.info
    1993 Yılında Ankara Çankayada kurulan Aslanlar Nakliyat, içi mobilya kaplı kapalı çelik kasalı kamyonlarıyla profesyonellik anlayışı içerisinde ki personelleriyle şehir içi ve şehirler arası nakliyat hizmetini asansörlü, sigortalı, garantili şekilde siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.
  • (KEMAL TOPRAK)

    Eski Rum Mahallesi Kale Arkası NO:24 Bozcaada, Çanakkale
    ÇANAKKALE - BOZCAADA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.542 404 54 13
    Şirket Web Sitesi: www.erginpansiyon.com
    Bozcaada Ergin Pansiyon www.erginpansiyon.com Bozcaada Pansiyonları genelde adalı aileler tarafından işletilmektedir. Bozcaada pansiyon fiyatları ekonomik, ucuz tarifeler.
    Bozcaada turları, bozcaada pansiyon, bozcaada otelleri, misafirlerin konaklamasını sağlamak amacıyla dinlenmeye, eğlenmeye uygun konforlu, güvenilir bir ortama sahiptir.
    Bozcaada nerede, bozcaada ulaşım, bozcaada nasıl gidilir; Çanakkale’den sonra Geyikli-Bozcaada tabelalarını takip ederek yaklaşık 50 dakikada Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi’ne ulaşılıyor.
    İzmir yönünden gelirken, Çanakkaleye gitmeden Ezine ve Geyikli tabelalarını takip ederek iskeleye ulaşabilirsiniz.
    bozcaada, bozcaada pansiyon fiyatları, bozcaada nasıl gidilir, bozcaada otelleri, bozcaada pansiyon, bozcaada nerede, bozcaada ulaşım, bozcaada turları
  • (SEREF GÜMRÜK)

    Küçükbakkalköy Mah. Fevzi Paşa Cd. Günel Plaza No:57/8 Ataşehir/ İSTANBUL İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 573 44 97
    Şirket Web Sitesi: www.tggumrukleme.com
    TG Gümrükleme 2009 yılında bilgi teknolojilerinin gelişmesiyle tüm dünyaya ithalat ve ihracat işlemlerinin geliştirilmesi için İstanbul’da kurulmuştur. 21 yüzyılda gelişen ticaret yapısına altyapı ve mevzuat değişikliklerinin analiz edilmesiyle gümrük müşavirliği İstanbul çevresinde her kesimden insana gümrükleme desteği vermek amacıyla kurulmuştur.
  • (ESCAN ÇİLİNGİR)

    Atatürk Bulvarı Girişi Odunpazarı Evleri Karşısı No:10 Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.505 933 59 56
    Şirket Web Sitesi: www.escancilingir.com/
    Çilingir hizmeti sunan firmamız 20 yılı aşkın süredir Eskişehir halkı için eskişehirde ve civar ilçelerde kapı açma ve anahtar değiştirme hizmetleri vermekte olup gece ve gündüz kapıda kalanlar için Eskişehir çilingir hizmeti vermektedir. Otomobil kapısı açma oto çilingir hizmeti ve para kasası açma gibi profesyonel hizmetler bünyemizdeki usta elemanlarımız sayesinde ihtiyaç sahiplerine verilmektedir..
  • (FERDİ)

    ERCİŞ YOLU UZERİ Merkez, Van
    VAN - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.432 223 23 72
    Şirket Web Sitesi: www.vanadaahsap.com
    van ada ahsap
  • barboros mah 9 sk no:12/1 Barbaros, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - BARBAROS
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 656 56 07
    Şirket Web Sitesi: www.solmaz-temizlik.com
    solmaz temizlik olarak türkiyenin her yerinde inşaat sonrası bina fabrika işyeri otel okul temizliği yapmaktayız
  • TARLABAŞI CAD NO:61/D Tarlabaşı, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - TARLABAŞI
    Diğer Sektörler, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 244 42 42
    Şirket Web Sitesi: www.standartraf.com
    Standart Raf, işletmelerin ve depo sahiplerinin ürünleri ile ilgili bilgileri tek bir yerde derlemek ve mevcut müşterilerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla kurulmuş bir oluşumdur. Kalite anlayışımızın temel prensipleri müşterilerimize ve tedarikçilerimize sunulan ayrıcalıklarla desteklenmektedir. Ürün ve hizmetlerimizin kalitesini etkileyen tüm süreçleri çalışanlarımızın katılımıyla, sürekli iyileştirme çalışmalarımız AR-GE faaliyetlerimiz aracılığıyla devam etmektedir. Hedefimiz, sizin depolama sisteminize uygun en verimli Raf Sistemleri ile depolama faaliyetlerinizi arttırmak, kolaylaştırmak ve böylece depolama faaliyetlerinin iyi şekilde yapılması ile işletmelerin kazanacağı kar oluşumundan sizinde faydalanmanızı sağlamaktır.

    2000 m² alana kurulu imalat alanımızda, ülkemizin tüm bölgelerine nakliye ve montaj imkanı sunmaktayız. Montaj ekibimiz alanında uzmanlaşmış ve eğitimli bireylerden oluşmaktadır. Özellikle yükek iş gücü gerektiren çalışmalarda, elimizde ki imkanları sonuna kadar kullanmaktayız. Tonlarca ağırlıktaki raf sistemlerine deponuza kadar getiriyor, montajını yapıp kullanılır hale getiriyor ve gerekli testleri yapıp işimizi bitiriyoruz.

    Standart arşiv ve depo raf sistemleri 20 yılı aşkın tecrübesi ve kendi imalat alanıyla müşterilerine lojistik sektöründe rekabetçi avantaj elde etmekte yol göstermektedir. Depo içi kurulacak raf sistemleri ve depolama faaliyetleri konusundan alanında uzmanlaşmış bir firmadır. Depo tasarımı yapılırken mal kabul kısmından sevkiyata kadar geçen zamanda depo alanınızı en verimli şekilde nasıl kullancağınızı, deponun ilk kurulum maliyetlerinin minimize edilmesi, fiyatlar minimize edilirken güvenlik, iklim koşulları, çalışma koşulları, gelecekteki genişlemeler de göz önüne alınarak Standart Raf Sistemleri tarafından çalışmalar yapılmaktadır.

    Depoya yapılacak bir yatırımın özellikle de ilk kez depolama yapacak işletmeler için çok önemli bir rol oynamaktadır. Depolama işlevlerinde verimliliği arttırmak için kurulacak raf sistemlerinin mal kabul kısmından başlayarak sevkiyata kadar geçen zamanda ki tüm hareketleri önceden bilmek ve buna göre raf sistemleri tasarımları ve montajı yapılmalıdır.

    Özellikle ilk kez depo ve raf sistemleri kurduruyorsanız, işin bu pahalı maliyetlerinden sizi kurtarmak için Standart Raf Sistemlerinin profesyonel ekibi tarafından bu kuracağınız deponun kullanım amacı, hangi alanlarda hizmet vereceği, müşteri odaklı mı yoksa dağıtıcı olarak mı çalışacağı, araçların nerden gireceği, yüklemenin nerde yaplacağı gibi konular da değerli fikirlerinizi alıyor daha sonra da kendi tecrübemizle birleştirip sizleri her türlü gereksiz maliyetten kurtarıcak ve de gelecekte darboğazlar başlamadan önlemini alacak güvenli, seri bir dağıtım yapacağınız raf sistemleri üretiyoruz.
  • (MEHMET AKIN)

    Millet Caddesi, Kalburcu Çeşme Sokak No:12 Tahtakale, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - TAHTAKALE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 530 98 48
    Şirket Web Sitesi: www.ulubatkizyurdu.com
    Atatürk İlkelerine ve Laik Anlayışına bağlılığımızın simgesi olarak belirlediğimiz yurdumuz, deneyimli ve profesyonel yönetim kadrosuyla öğrencilerimizin ve velilerimizin hizmetindedir.
  • okul sokak no 1 Murat Paşa, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - MURAT PAŞA
    Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 564 08 74
    Şirket Web Sitesi: www.sariyapi.net
  • Dikilitaş Mahallesi Barış Sokak No:9 - 2 Beşiktaş / İSTANBUL Dikilitaş, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - DİKİLİTAŞ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 259 64 80
    Şirket Web Sitesi: www.temizlik-malzemeleri.gen.tr
  • (ENGİN BADEM)

    Kocatepe Mah.32.Sok.No:31 Kartaltepe, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - KARTALTEPE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Nisan 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 640 24 32
    Şirket Web Sitesi: www.ankaofis.net
  • Tekstilkent İş Merkezi G1 Blok No:283 Turgut Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - TURGUT REİS
    İş ve İnşaat Makinaları, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 438 45 50
    Şirket Web Sitesi: www.geomatikhizmetler.com.tr
  • Pembe Cadde Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.zoren.com.tr
  • Ankara
    ANKARA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 334 73 95
    Şirket Web Sitesi:
  • Anadolu Mh.Karlıdağ Cd.N.69 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 363 30 40
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 211 38 35
    Şirket Web Sitesi: