BAHÇELİEVLER İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Bahçelievler İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • şirinevler mahallesi bahçelievler Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 314 75 79
    Şirket Web Sitesi: https://www.suariza.gen.tr/
    Su Kaçağını 100 Buluyoruz https://www.suariza.gen.tr/su-kacagi-bulma/
    Su Kaçağını Bulamadığımız İşlemlerden Ücret Talep Etmiyoruz. Hemen Bize Ulaşın. Garantili Su Kaçağı Bulma Hizmetimiz ile Tanışın.
    Kırmaya Dökmeye Son
    Artık Gereksiz Masraflara ve Evinizi İnşaat Alanına Çevirmeye Son. Modern Cihazlar Yardımı ile Tüm Su Kaçaklarını Kırmadan Dökmeden Buluyoruz. Kırmaya Dökmeye Son.
    Noktasal Su Kaçağı Tespiti
    https://www.suariza.gen.tr/
    Son Sürüm Teknolojik Cihazlar Yardımı ile Su Kaçağı Olan Bölgeyi Nokta Atışı ile Buluyoruz. İstanbul un Tüm İlçelerine Teknik Servis Sunuyoruz.
    Tıkanıklık Açma Hizmetleri
    https://www.suariza.gen.tr/tikaniklik-acma/
    Mutfak, Lavabo, Banyo ve Tuvalet Tıkanıklıklarını, Robot Açma Makinesi ile Alanında Uzman Personellerimiz Tarafından Sorunsuzca Açılır.
  • (AHMET DÖNMEZ)

    Yıldırım Beyazıt Caddesi Damla Sokak 1/6 Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 452 12 72
    Şirket Web Sitesi: www.kupluogluinsaat.com/
    Küplüoğlu İnşaat olarak tek hedefimiz, kaliteli ve prestijli yaşam alanları sağlayarak; güvenilir ve sağlam yapılar inşaa etmek. Sunduğu hizmeti her aşamasında müşteri beklentilerini arttıran, topluma ve çevreye saygılı, başarının sürekliliğini hedefleyen, pazar payını büyüterek, ekonomik çözümler sunan inşaat hizmeti sunmak. Küplüoğlu İnşaat sektörde gösterdiği büyüme ivmesi ile sektörün önde gelen cephe firmalarından biri olmuştur.
    İnşaat sektöründe tasarımın ana kalemi olan cephe sistemlerini yeni sistemlerle renk katarak Avrupa Standartları'na uygun çalışma ilkesi edinmiştir.
    Küplüoğlu İnşaat projelendirme kadrosu tecrübe ve yenilikle özdeşmiştir.
    Çalışma prensiplerimizde müşteri memnuniyeti kaliteyönetimi sisteminin etkinliğini sürekli iyileştirmeyi, kalite politikası olarak benimsemiştir.

    VİZYONUMUZ
    Tüm sektörlerin dinamiğinin yaratıcılık ve yaklaşım farkı olduğu inancındayız. Sektörlerin gelişimini sağlayan öncüleri diğerlerinden farklı yapan unsurun, yenilikçilik, vizyon farkı ve müşteri odaklılık olduğuna inanıyoruz. Bizlere göre her firma küçük veya büyük sektörüne birşeyler katmalıdır.Her firma sektörün kemikleşmiş sorunlarının çözümü için kendi ekseninde de olsa bir çaba içerisine girmelidir. Bu çabaların, sektörel tecrübelerin ve birikimlerin sonucunda daha kaliteli bir arz sunulabilecektir. Sunulan hizmetin kalitesinin yükselmesi, sektörümüzün niteliğine ve kazançlılığına olumlu etki edecektir.Bizlere göre, fazlasını almak için çok daha fazlasını vermek gereklidir. Daha fazlasını ancak daha iyisini sunabildiğinizde hakedersiniz. Bu felsefeyle altyapımızı ve hizmetlerimizi her geçen gün geliştirmekte ve sektörün yenilikçi yüzü olmaya çalışmaktayız.

    MİSYONUMUZ
    Müşterilerimizle yapılan sözleşmelerimiz dahilinde, taahhüt etmiş olduğumuz hizmetleri, talep edilen standartlar içinde entegre mühendislik anlayışı ile öngörülen bütçe ve süre içerisinde tamamlayarak, müşterilerimizin beklentilerini karşılayan kalıcı bir memnuniyet yaratmaktır.
  • zafer mah marsan sokak no : 23/b bahcelievler istanbul Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 451 84 74
    Şirket Web Sitesi: www.glopkapcups.com
    Firmamız omuz vatkası ve göğüs kabı üretimi yapmaktadır.sütyen cup üretiminde kullanmış olduğumuz silikonlu destekli ve boş cup ürünlerimiz hakkında bir bilgi almak isterseniz size yardımcı olabiliriz.diğer taraftan pamuklu pamuksuz süngerli kumaş kaplı ceket ve pardüse omuz vatkası üretiminde kullanmış malzemeler tamamen yerlidir.
  • şirinevler merkez Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 444 84 18
    Şirket Web Sitesi: www.flyteknik.com
    DEMİRDÖKÜM KOMBİ BAKIM,
    DEMİRDÖKÜM KOMBİ ARIZA,
    DEMİRDÖKÜM KOMBİ TAMİR,
    DEMİRDÖKÜM KOMBİ MONTAJ,
    DEMİRDÖKÜM KOMBİ SÖKÜM,
    DEMİRDÖKÜM KOMBİ SATIŞ,
    DEMİRDÖKÜM KLİMA BAKIM,
    DEMİRDÖKÜM KLİMA ARIZA,
    DEMİRDÖKÜM KLİMA TAMİR,
    DEMİRDÖKÜM KLİMA MONTAJ,
    DEMİRDÖKÜM KLİMA SÖKÜM,
    DEMİRDÖKÜM KLİMA SATIŞ,
  • istanbul bahçelievler zafermah no 47 Zafer, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ZAFER
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 552 61 76
    Şirket Web Sitesi: www.anadoluarsaofisi.com
    Anadolu Arsa Ofisi Web Sitemiz Emlak ve Arsa İşlemleri için Ortak Bir Portal Platformu Olmak İcin Yayinlanmaya Başlamıştır ve Yayin Başladıgı Günden Beri Portal Olma Yolunda Yayınını Sürdürmektedir Aracıların Emlakçıların Danışmanların Ve Mülk Sahibi Kişilerin Ücretsiz İlan Verip İlanlar Bakabilecekleri Sayız İşlemler HakındaBilgi Alabileçekleri Bir Emlak Portalıdır...www.anadoluarsaofisi.com
  • [email protected] Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 529 87 60
    Şirket Web Sitesi: bahcelievlerbocekilaclama.biz/
    BAHÇELİEVLER BÖCEK İLAÇLAMA İLAÇLAMA EKİBİ BAHÇELİEVLER İLÇESİNDE BULUNAN BÜTÜN SEMT VE MAHALLERDE BÖCEK İLAÇLAMA HİZMETİ YAPMAKTAYIZ AVCILARDA EN UCUZ FİYATA BÖCEK İLAÇLAMA YAPTIRMAK İÇİN LÜTFEN İLAÇLAMA YAPTIRMAK İSTEDİĞİNİZ GÜNÜN BİR GÜN ÖNCESİNDEN ARAYIP BİLGİ VE RANDEVU ALIRSANIZ İSTEDİĞİNİZ GÜN VE SAATTE İLAÇLAMA YAPILIR
  • Şirinevler Mahallesi Saray Caddesi No 171 Haznedar, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - HAZNEDAR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 587 68 92
    Şirket Web Sitesi:
    Bahçelievler İlçesi bölgesi civarı yakınlarındaki koltuk yıkama şirketleri arasında yer alan koltuk yıkama şirketimize bağlı çalışan temizlik personelimizi işe almadan önce yazılı mülakattan geçiriyoruz , sonrasında başarılı olan temizlik elemanlarını bu defa sözlü mülakattan geçirip başarılı olanları bir süre eğitime tabi tutuyoruz. İlk önce teorik eğitim verip hemen ardından pratik eğitim veriyoruz. Koltuk yıkama konusunda her aşamada başarılı olan temizlik elemanlarını en sonunda temizlik elemanı olarak işe alıp profesyonel bir şekilde koltuk yıkama yapmak üzere evlerinize gönderiyoruz ve sürekli gözetim altında tutuyoruz.
  • Merkez Mahallesi Ladin Sokak No: 171 Talatpaşa, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - TALATPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 587 68 92
    Şirket Web Sitesi: bahcelievlertemizliksirketi.gen.tr/
    BAHÇELİEVLER TEMİZLİK ŞİRKETİ TAM GÜN EV TEMİZLİĞİ YAPAN BAYAN TEMİZLİK ELEMANLARINDAN OLUŞAN KADROSUYLA BAHÇELİEVLER SEMTİNDE EN UCUZ FİYATA EV TEMİZLİĞİ YAPAN ŞİRKETLER ARASINDA YER ALIR, BAHÇELİEVLER İLÇESİNDE TAM GÜN EV TEMİZLİĞİ İSTANBUL BAHÇELİEVLER BÖLGESİNDE BOŞ EV TEMİZLİĞİ , BAHÇELİEVLER CİVARINDA İKİ ARTI BİR EV TEMİZLİĞİ FİYATLARI BAHÇELİEVLER MUHİTİNDE 3+1 EŞYALI EV TEMİZLİĞİ FİYATLARI HAKKINDA BİLGİ ALMAK YADA BAHÇELİEVLERDE GÜVENİLİR BİR EV TEMİZLİK ŞİRKETİNE EV TEMİZLİĞİ YAPTIRMAK İÇİN BİZİ ARAYIN UYGUN FİYATA TAM GÜN TEMİZLİK YAPIP EVİNİZİ PIRIL PIRIL TERTEMİZ BİR ORTAMA KAVUŞTURALIM…BAHÇELİEVLER TEMİZLİK ŞİRKETİ BAHÇELİEVLER BÖLGESİNİN TAMAMINDA HAFTANIN YEDİ GÜNÜ TEMİZLİK ŞİRKETİ OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR SİZLERE DAHA KALİTELİ VE DAKİK BİR TEMİZLİK HİZMETİ SUNABİLMEMİZ İÇİN LÜTFEN BİZİ BİR GÜN ÖNCEDEN TELEFONLA ARAYIP TEMİZLİK RANDEVUSU ALINIZ. BAHÇELİEVLER TEMİZLİK ŞİRKETİ BOŞ DAİRE TEMİZLİĞİ FİYATLARI , EŞYALI EV TEMİZLİĞİ FİYATLARI , İNŞAAT SONRASI EV TEMİZLİĞİ FİYATLARI , İŞ YERİ TEMİZLİĞİ FİYATLARI , OFİS TEMİZLİĞİ FİYATLARI İLE BAHÇELİEVLER BÖLGESİNDE BULUNAN TEMİZLİK ŞİRKETLERİ ARASINDAN SIYRILIP DİKKATLERİ BAHÇELİEVLER BÖLGESİNDE SÜREKLİ ÜSTÜNE TOPLAMIŞTIR. İSTANBUL AVRUPAYAKASI BAHÇELİEVLER BASINSİTESİ TEMİZLİK ŞİRKETİ HİZMETLERİ , BAHÇELİEVLER MERKEZ TEMİZLİK ŞİRKETİ , BAHÇELİEVLER ÇOBANÇEŞME SEMTİNDE EV TEMİZLİĞİ YAPAN ŞİRKET , BAHÇELİEVLER KOCASİNAN TEMİZLİK ŞİRKETİ FİYATLARI , BAHÇELİEVLER SİYAVUŞPAŞA BÖLGESİNDEKİ EV TEMİZLİK ŞİRKETLERİ , BAHÇELİEVLER ŞİRİNEVLER CİVARINDA TEMİZLİK ŞİRKETİ , BAHÇELİEVLER SOĞANLI TEMİZLİK ELEMANI , BAHÇELİEVLER YAYLA MAHALLESİ TEMİZLİKÇİ BAYAN ELEMAN GİBİ HER TÜRLÜ TAM GÜN EV TEMİZLİK TALEBİNDE BİZE TELEFONLA ULAŞIP TEMİZLİK TALEBİNDE BULUNUN…
  • Zafer mahallesi marsan sokak no:23/A Bahçelievler / İSTANBUL Zafer, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ZAFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 451 84 74
    Şirket Web Sitesi: www.brapads.net
    abiye sütyen gelinlik ve büstiyer için glop cups ve silikon üretimi.
  • Yenibosna Merkez Mah. Ladin Sok. M Blok No: 1243 Kuyumcukent - Bahçelievler / İST. Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 603 09 71
    Şirket Web Sitesi: www.kompakarsiv.com
    Kompakt arşiv sistemleri sektöründe uzun yıllar hizmet veren ekibimiz bilgi ve tecrübesi ile sizlere en ekonomik ve uzun vadeli çözümler üretiyor.
    Bilgi birikimi ve teknolojiyi son seviyede kullanan firmamız hizmet verdiği her işi ufak büyük demeden en iyi şekilde tüm ayrıntılara dikkat ederek gerçekleştirmektedir.
    Tüm soru ve görüşleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  • (SEDA BAHADIR)

    ÇALIŞLAR CAD Çalışlar, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ÇALIŞLAR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.553 621 83 77
    Şirket Web Sitesi: www.sdbmimarlik.com
    3d render tasarım
  • şirinevler mah.mahmutbey cad. incesu sok.no:23 BAHÇELİEVLER/İSTANBUL Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Temmuz 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 451 36 35
    Şirket Web Sitesi: www.casperservis.com
    Firmamız TSE Kalite belgesine sahip olup Her marka Garantisi devam eden ve garantisi bitmiş Cep telefonu / Laptop / Tablet gibi ürünlere "Onarım Sonrası Garantili Servis" olarak bakmaktadir.
  • bahçelievler mahallesi şirinevler Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.535 248 65 88
    Şirket Web Sitesi: fasaritustasi.net
    Fasarit Ustası Yılların Deneyimi Boya Uygulamaları Püskürtme Boya..
    1500 daire referans ile okul cezaevi işyeri toplu konut püskürtme boya uygulaması yapmaktayız tecrübeli ekiple hizmetinizdeyiz Türkiyenin heryerinde hizmetinizdeyiz işi ehline verin Ayriyeten Alçı Kalekim Sıva işlerinizde yapılır..
    İletişim
    TEL: 05352486588
    GMAİL: [email protected]
    ADNAN USTA VE EKİBİ
  • (SEMİH)

    Yenibosna Kuyumcukent A.V.M. Blogu Kat:1 No: 403 Bahçelievler / İSTANBUL Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 696 21 20
    Şirket Web Sitesi: www.webtasarim.tech
    Bizimle ileşime geçmek için telefon ya da mail kullanarak iletişime geçebilirsiniz
    Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkürler
  • ataköy şirinevler ataköy hstanesi arkası Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.545 691 69 84
    Şirket Web Sitesi: üçkardeşler.com
    15 yıla varan deneyimli ustalarımızla sizlere en iyi şekilde hizmet vermek için çalişiyoruz.
  • (ABDULLAH ER)

    Siyavuşpaşa Mahallesi Gümüş Sokak No: 10 Siyavuşpaşa, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - SİYAVUŞPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 441 10 20
    Şirket Web Sitesi: www.koltukyikama.info
    Koltuk Yıkama
    Koltuk yıkama hizmetlerinde İstanbul geneli Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçelerinde koltuk yıkama hizmeti veren ve İstanbul koltuk yıkama fiyatları konusunda en uygun fiyatlarda ve en sağlıklı bir şekilde koltuk yıkayan koltuk yıkama, koltuk temizleme ve stor perde yıkama firmasıyız. Söz konusu kaliteli bir koltuk yıkama ise doğru adrestesiniz. En ince detaylara kadar koltuk temizliği ve stor perde yıkama yapılmaktadır. Endişelenmenize gerek yok biz varız. Kaliteli temizlik hizmeti bir telefon kadar yakın size. Başka yerlerde aramayın koltuk yıkamacı. İstanbul’da en iyi koltuk yıkamacı biz varız. Kirli koltuklarla baş etme yollarını biliyoruz. Sizi bu zahmetten kurtarıyoruz. Çocuğunuz koltuğa çişini mi yaptı? en iyi çişli koltuk yıkama bizde var. Koltuğunuzda çıkmayacağını zannettiğiniz lekeler mi var? Biz leke çıkarma uzmanıyız. İstanbul’da en iyi koltuk yıkama firması tavsiye niteliğinde bir firma olarak çözüm ortağınız. İstanbul koltuk yıkama şirketlerinde liste başıyız. Gelelim evde koltuk yıkama nasıl olur?
    Aslında evde koltuk yıkama belki size basit gelebilir ama bildiğini gibi o kadar kolay değil. Koltuk temizliği ev hanımlarının özen gösterdiği ve koltuk nasıl silinir? Diye sorarlar birbirlerine. İş başa düşünce herkes kendince bir uzman kesilir ama sonunda kaş yapayım derken göz çıkarmada var işin içinde. Yanlış kullanılan koltuk yıkama şampuanları veya koltuk yıkama deterjanları, koltuklarınızda öyle bir kalıcı zarar verir ki yanlış kullanılan yöntem sayenizde evinizdeki koltuklardan da olabilirsiniz.
    İstanbul Koltuk Yıkama
    İstanbul koltuk yıkama olarak yaptığımız işlemlerde, koltuk yıkama sıradan bir işlem olmadığı gibi herkesin de yapabileceği bir koltuk nasıl silinir? herkesin yapabileceği bir iş de değil. Bazı firmalar koltuk yıkamacı olarak kendilerini zannederler ama bir takım koltuğu yıkarken nasıl bir temizlik anlayışı ise daha kirleri üzerinde durur. Aslında koltuk yıkama sırasında nelere dikkat etmek gerekir, koltuk yıkamada hangi deterjanı tavsiye edersiniz, en iyi koltuk yıkama şirketi hangi firması bu tür bilgileri sizinle paylaşmayan yıkamacılar kendilerini dev aynasında görüp en iyi koltuk yıkayan firma olarak bunların hep karşısındayız. Sevgili müşterilerimiz güvenilir bir koltuk yıkama firması seçerken ilk önce adreslerini ve daha önce yıkadıkları koltuk takımlarını görmenizi tavsiye ederiz. Artık teknoloji çok gelişmiş vaziyette. Bir adrese koltuk yıkamaya giden bir yıkamacı oradaki yaptığı başarılı işin resmini mutlaka çekiyor. Ancak kendine ve yaptığı koltuk temizleme yöntemi olarak güvenmeyenler bu resmi çekemezler. Ama iyi bir koltuk yıkamacı her zaman yaptığı işi ölümsüzleştirir.
    Koltuk Yıkama Nasıl Olur?
    Koltuk yıkama nasıl olur? Eğer dediğiniz gibi iyi bir şekilde yıkama koltuk temizliği yapmışsa mutlaka referans olarak göstermelidir. Aslında en önemli konuda koltuk yıkama işleminden çok koltuk yıkamada kullanılan deterjanların sağlıklı olup olmadığıdır. Nedeni ise yerinde koltuk yıkama hizmeti verirken aşağı yukarı her evde ya küçük çocuklar, ya hasta birileri ya da yaşlılar bulunmaktadır. Çocuklar, hastalar ve yaşlılar sağlık açısından dikkat edilmesi gerekenler arasında olduğu için yıkama sırasında kullanılan hele de kokulu kimyasal maddeler bunların sağlıklarını olumsuz etkilemektedir. Bu yüzden koltuk yıkamada kullanılan deterjanların ya da temizlik maddelerinin kokusuz özelliklede kimyasal değil organik olması gerekmektedir. Organik olan ve kimyasal özelliği bulunmayan temizlik maddeleri yani deterjanlar sağlık açısından zararsızdırlar. Bizim kullandığımız temizlik malzemeleri tamamen organik olup hiçbir katkı maddesi yoktur.
    Koltuktaki Lekeler Nasıl Çıkar?
    Koltuktaki lekeler nasıl çıkar? Bu soruyla genellikle ev hanımları muhatap olurlar. Nedeni ise evin Kraliçeleri onlardır da ondan. Ama bazen kraliçelerde koltuk yıkar ya da temizlik yaparlar. Önemli olan nasıl yapılır? nasıl yıkanır? Unları bilmek gerekir. Evde koltuk yıkama yapacaksanız ilk önce yıkama yapacağınız odada serili bulunan halı, kilim veya benzeri örtüleri yerlerinden toplamak lazım. Hem koltukları yıkarken geniş ve rahat alanınız olur hem de serili bu örtüler ıslanmazlar. Daha sonra koltuk yıkamada kullanacağınız deterjanı seçmeniz gerekmektedir. Bu işlemde tamamlandıktan sonra sıra koltuk yıkama makinamızı kurmaya geldi. Bilindiği gibi koltuk yıkama makinaları ıslık ve kuru olarak işlev görürler. Yani hem kuru olarak süpürge görevi görürler hem de vakumlama yaparlar.
    Koltuk yıkama sırasında koltukta bulunan meyve suyu lekesi nasıl çıkar? Bu aslında meyve suyun hangi meyveden yapılıp yapılmadığı hususunda çeşitlilik gösteren bur konudur. Burada aslında lekeden çok meyve suyunun verdiği leke sonrası koltuktaki zararı çok önemlidir. Her meyve suyu aynı olmamakla birlikte bazılarının bırakmış olduğu lekeler koltuklarda kalıcı hasar oluşturabilir. Özelliklede koltuk yıkama yöntemleri konusunda uzman olmayanlar tarafından yıkandığı zaman zarar kaçınılmazdır. Bu nedenle koltuklarınızı yıkatmak istediğiniz zaman konusunda uzman firmalarla iletişime geçmeniz gerekmektedir.
    Biz leke çıkarma uzmanıyız. İstanbul’da en iyi koltuk yıkama firması tavsiye niteliğinde bir firma olarak çözüm ortağınız. İstanbul koltuk yıkama şirketlerinde liste başıyız. Gelelim evde koltuk yıkama nasıl olur? Aslında evde koltuk yıkama belki size basit gelebilir ama bildiğini gibi o kadar kolay değil. Koltuk temizliği ev hanımlarının özen gösterdiği ve koltuk nasıl silinir? Diye sorarlar birbirlerine. İş başa düşünce herkes kendince bir uzman kesilir ama sonunda kaş yapayım derken göz çıkarmada var işin içinde. Yanlış kullanılan koltuk yıkama şampuanları veya koltuk yıkama deterjanları, koltuklarınızda öyle bir kalıcı zarar verir ki yanlış kullanılan yöntem sayenizde evinizdeki koltuklardan da olabilirsiniz.
  • Adnan Kahveci Blv. No:73 Kat:2 Daire:41 Bahçelievler İstanbul Çalışlar, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ÇALIŞLAR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 212 12 12
    Şirket Web Sitesi: www.dugunarabacisi.com
    Düğün arabası kiralama denildiğinde akıllara gelen, sektörde öncü niteliği taşıyan tecrübeli bir firmayız. Gelin arabası bir düğünde olası gereken hayalleri süsleyen bir araçtır. Bunun bilincinde olarak kusursuz bir şekilde gelin arabası kiralama hizmeti vermekteyiz Düğün arabası kiralamak için ihtiyacınız olan tek şey Düğün Arabacısı. Sizler için gelin arabanızı süslüyor ve şoförümüz ile birlikte belirttiğiniz adrese getiriyoruz. Düğün arabası kiralama sürecinin sorunsuz tamamlanabilmesi için gerekli tüm önlemleri aldık. Herhangi bir araba arızası vb durumlarda kısa bir süre içerisinde yeni bir araba tahsis ediyoruz Can güvenliğinizi maksimum seviyeye çıkarabilmek için en usta şoförlerimizi gönderiyoruz. Tüm bu gelin arabası kiralama hizmetini sizlere çok uygun fiyatlarda sunuyoruz. Daha ne olsun. Mutluluğa adım attığınız bu günde ilk hediyeniz Düğün Arabacısından olsun ...
  • (CETİN YEŞİLYURT)

    Siyavuşpaşa Mah Şebboy Sok No:17-2 Bahçelievler / İstanbul Yayla, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YAYLA
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 441 73 73
    Şirket Web Sitesi: www.ufel.com.tr
    Ufel SMATV Headend CCTV Sistemleri Merkezi Uydu Sistemleri alanında faaliye gösteren Ufel Ufuk Elektronik Bilişim hiz Telekominikasyon San. Tic. Ltd. Şti.
  • (MURAT KARABABA)

    zafer mah 4. demet sokak Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Elektrik Tesisatı,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 639 58 08
    Şirket Web Sitesi:
    elektrik montaj tadilat uydu ayar ve montaj işleriniz yapılır
  • (BAYRAM YILMAZ)

    Kocasinan merkez mah pasa sok no 40 Kocasinan Cumhuriyet, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - KOCASİNAN CUMHURİYET
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 630 34 03
    Şirket Web Sitesi: [email protected]
    [email protected]